Transparència

Aquest web s'ha dissenyat sota criteris de transparència. Per tant, tot el web conforma l'espai de transparència de l'Ajuntament de Martorelles.

  • Treballem proactivament. Oferim informació actualitzada de les nostres obligacions i actuacions.
  • Presentem dades imparcials que expliquen com es governa i com s’administren els béns públics.
  • Ens regim pel principi de bon govern. Ens ajustem a les regles i al deure d’oferir un funcionament de l’administració basat en l'ètica professional i les bones pràctiques.
  • El nostre principal objectiu és assegurar serveis de qualitat.

⇒ Si no trobeu la informació que us interessa podeu tramitar una sol·licitud d'accés a la informació pública. Com fer-ho

⇒ La normativa relacionada amb l'accés i els períodes de conservació de la documentació pública de Catalunya i, per tant, també de l'Ajuntament de Martorelles la podeu consultar al portal de la Comissió Nacional d’Accés Avaluació i Tria de Documentació. Ves-hi  (Al camp sèrie documental posareu alguna paraula relacionada amb la documentació que necessiteu, per exemple "Ple")

Us escoltem 

La vostra opinió, els vostres suggeriments són importants per millorar. Envian's un correu!

Bones pràctiques

Cada any, el grau de bones pràctiques de la web de l’Ajuntament de Martorelles i de totes les administracions públiques locals queda avaluat per la Universitat Autònoma de Barcelona que emet el certificat – Segell Infoparticipa

Consulta com ens han avaluat. Ves-hi

Comissió de Transparència

La Comissió de transparència de l'Ajuntament de Martorelles vetlla per fer-la complir. Està formada per una persona representant de cadascun dels partits polítics municipals. Es reuneix bimensualment.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 15:35
Darrera actualització: 24.03.2020 | 15:35