El Consell Comarcal participa en la setmana de l’energia amb 5 webinars sobre estalvi energètic

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 00:00

La proposta, dirigida a empreses i particulars, es realitza conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

El Consell Comarcal, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ha programat cinc seminaris virtuals –webinars –amb motiu de la setmana de l’energia.
Amb aquesta proposta es vol ajudar a les famílies i a la petita i mitjana empresa a estalviar energia i despesa econòmica. 

Els webinars “Estalvia des de casa i des de la teva empresa, al Vallès Oriental” s’han programat a traves de la plataforma Zoom, amb disponibilitat de disposar posteriorment de la sessió enregistrada.
Als seminaris s’oferiran recomanacions d’estalvi per a què els usuaris trobin solucions als seus consums i costos energètics, i s’oferirà la possibilitat d’interacció en directe amb els assistents a través del xat. 

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és la campanya anual de difusió i sensibilització a la ciutadania sobre la transició energètica, l’estalvi, l’eficiència i les energies renovables i és una oportunitat per a què des dels ens locals es difongui a la ciutadania accions vinculades als compromisos del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia, del qual molts municipis de la comarca són signataris.
 

Programa:

Dilluns, 15 de juny
10 h: Webinar “Aprèn a estalviar energia a la teva PIME”
12 h:  Webinar “Aprèn a estalviar energia al teu comerç”
17 h: Webinar: “Transició energètica, canvi climàtic, emergència climàtica... I jo què puc fer-hi?”
Dijous, 18 de juny
17 h: Webinar “És hora de posar llum a la teva factura elèctrica”
Divendres 19 de juny
17 h: Webinar “Tres passos per estalviar a la teva factura de la llum”
 
Fes la inscripció

 

Darrera actualització: 09.06.2020 | 17:28