La unitat mòbil d'expedició i renovació del DNI, suspesa fins al setembre

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

Els DNIs caducats a partir del 13 de març tindran una validesa d'un any. La renovació i expedició es pot fer a les comissaries de la DGP des del 8 de juny. 

La unitat mòbil d'expedició i renovació del Document Nacional d'Identitat (DNI) no recuperarà el servei fins el mes de setembre. 

Aquellls DNI que hagin caducat durant els mesos d'Estat d'Alarma (a partir del 13 de març) tindran una validesa d'un any. Els DNI dels ciutadans majors d'edat que caduquen en el període comprès entre el 14 de març d'enguany i el 13 de març de l'any que ve se'ls prorroga la vigència un any més. En el cas dels menors d'edat, sí que cal renovar el document en una comissaria de la Policia Nacional.

Les persones que hagin de renovar el DNI, poden consultar la web de la Policia Nacional i demanar hora a una comissaria que, en el cas dels veïns i veïnes de Martorelles, les més properes són les de Granollers i Montcada i reixach. 

La Direcció General de Policia informa

En els territoris que es troben en la Fase II de el Pla de transició cap a la nova normalitat, es reinicien els tràmits, de manera gradual i progressiva, per a obtenció o renovació del seu DNIe o Passaport, sent imprescindible reservar cita prèvia.

Es recorda a tots els ciutadans que han d'acudir a la seva cita puntualment, proveïts de mascareta, amb l'import exacte en metàl·lic de la taxa (12 € DNIe i 30 € Passaport) i de forma individual, excepte per a expedicions a menors o persones que necessitin acompanyament.

Darrera actualització: 09.06.2020 | 10:47