L'Ajuntament de Martorelles anul·la el Casal de Setmana Santa per evitar barrejar bombolles de convivència

Divendres, 19 de març de 2021 a les 00:00
  • Educació i infància convida a participar dels campus i casals que les entitats del municipi organitzen en aquests dies. 

La regidoria d'Educació i infància de l'Ajuntament de Martorelles ha acordat no realitzar el Casal de Setmana Santa que habitualment l'ens organitza durant aquestes dates. El motiu és el de no barrejar bombolles de convivència donada l'afluència d'infants de diferents centres educatius. 

L'alcalde i regidor d'Educació i infància, Marc Candela, explica que "estem en un moment d'augment de casos de Covid en aquest final de segon trimestre i cal frenar els contagis del nostre entorn de cara a començar l'últim trimestre del curs".

L'Ajuntament convida a les famílies i infants que necessiten serveis per tal de conciliar la vida laboral amb la familiar a participar en els casals, campus, reforços escolars que realitzen les nostres entitats esportives o els serveis privats d'educació del municipi, en els que acostumen a participar els i les vostres filles per tal de mantenir al màxim les bombolles de convivència.

Paral·lelament, i a través de les xarxes socilas i el web municipal i conjuntament amb amb GASC, l'Ajuntament publicarà diferents tallers per a realitzar en família. 

Darrera actualització: 19.03.2021 | 10:01