Martorelles celebra el Dia del Medi Ambient regalant plantes a la gent gran

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 10:00

Begònies i alegries sota el lema "És el moment de la natura".

Avui divendres 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient que enguany l'acompanya el lema "És el moment de la natura".

L'Ajuntament de Martorelles aprofitarà l'efemèride per agrair a la gent gran del municipi (persones majors de 65 anys) l'esforç de quedar-se a casa durant el confinament obsequiant-la amb una petita mostra de vida que els recordi la importància de les nostres accions sobre el Medi ambient.

En total, es repartiran més de 700 plantes de temporada entre begònies i alegries. 

A causa de la situació actual, en aquests darrers mesos hem vist més que mai la necessitat de cuidar el planeta, és el moment de la natura. L’Ajuntament de Martorelles vol sumar esforços per a fomentar la sensibilització i l'acció a nivell local per a la protecció del medi ambient i alhora agrair a la gent gran de Martorelles l'esforç de quedar-se a casa durant el confinament.

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra cada 5 de juny des del 1974, dia instaurat per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. 

Darrera actualització: 05.06.2020 | 09:53