Martorelles convida la ciutadania a compartir el Carnestoltes a les xarxes socials

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 00:00
  • Concursos de cuina (coca de llardons i recepta de bacallà) i de disfresses confinades a través de les xarxes socials facebook, instagram i tik tok. 

L’Ajuntament de Martorelles convida la ciutadania a participar d’un Carnestoltes diferent donada situació actual de la pandèmia de la Covid-19. 

Així, el consistori anima a compartir a través de les xarxes com viviu des de casa la tradició i la disbauxa etiquetant fotos i vídeos. A més, l’ajuntament ha programat 3 concursos a les xarxes socials facebook, instagram i tik tok amb diferents premis segons el concurs o la categoria. 

Dijous Gras dona el tret de sortida a la setmana de Carnestoltes i començarà amb un concurs on els participants hauran de fer un tutorial explicant la seva recepta de la tradicional coca de llardons. El termini per a presentar-s’hi és de l’11 al 14 de febrer. El premi és un lot d’estris de cuina de pastisseria de Ferreteria Martorelles valorat en 200€.

La tradició popular en època de Quaresma ens deixa receptes que destaquen per l’absència de carn. Pel segon concurs, els participants hauran de fer un tutorial explicant el procés d’elaboració d’una recepta que tingui al bacallà com a protagonista. El termini per a presentar-s’hi és del 17 al 20 de febrer. El guanyador/a obtindrà un val de 200€ per gastar als comerços de Martorelles. 

I finalment, com que no hi haurà Rua, l’ajuntament proposa exhibir les disfresses a traves de les xarxes. El termini per a presentar-s’hi és del 19 al 22 de febrer. En aquest concurs hi haurà cinc categories: la Infantil premiada amb un val de 100€ a la Papereria Angelina; la Jove premiada amb 150€, majors de 35 anys amb un premi de 150€, majors de 60 anys premiada amb 150€ i unitat familiar amb un premi de 150€.

Bases i inscripcions

Darrera actualització: 08.02.2021 | 09:51

Imatges

Cartell Carnestoltes 2021 Martorelles