Martorelles programa sis actuacions en el nou cicle d'arts escèniques "Vespres al pati"

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 00:00

El pati de la Masia de Carrencà acollirà els caps de setmana de juliol diferents espectacles. 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorelles ha programat un nou cicle d'arts escèniques a Carrencà pels dies 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de juliol a les 20h al pati de la Masia: "Som un poble que aposta per la cultura i volem oferir espectacles en viu a la ciutadania" explicava la regidora de Cultura, Mònica Garcia, durant la presentació del cicle. Garcia apuntava que "durant el confinament ens hem nodrit molt de tota la gent de la cultura i ara és el moment de retornar-ho". 

El tret de sortida el donarà la cantautora martorellesenca Sandra Bautista que presentarà a Martorelles el seu àlbum Trapezista el dissabte 11 de juliol. El diumenge 12, també a les vuit del vespre, gaduirem de la Companyia Anna Confetti i el seu espectacle A la fresca que combina clown, circ i música.

El següent cap de setmana, el mestissatge urbà de la banda La Folie irromprà a l'escenari de Vespres al pati dissabte 18 per a presentar el seu tercer disc Com un ocell. L'endemà, diumenge 19, espectacle La gallina dels ous d'or de Zum zum teatre adreçat a adults a partir de 4 anys.

L'espectacle Blonde Paris de la companyia TourOperateur portarà el teatre musical a Martorelles dissabte 25 de juliol; i tancarà el cicle el Teatre arrossegat de la companyia Teatre Nu, adreçat a adults a partir de 3 anys, el diumenge 26 de juliol.

El preu de les entrades és de 3€ i la reserva d'aquestes es podrà fer properament a través d’una plataforma electrònica que estarà disponible en els propers dies. Això servirà com a prova per a les entrades dels espectacles de la Festa Major d'enguany que serà diferent per les mesures de seguretat sanitàries.

Més informació del cicle

Darrera actualització: 29.06.2020 | 17:19

Imatges

cartell vespres al pati