Martorelles se suma a la Setmana de l'energia 2020

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 10:00

Exposcions, webinars, jocs educatius, escapes room, challenges des de casa durant tot el mes de juny per a conscienciar sobre l'estalvi l'eficiència energètica.

Del 20 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2020 #EUSEW2020, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Ves als recursos

La campanya per tot Europa

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2020 #EUSEW2020 ha confirmat la voluntat de mantenir les dates de l'esdeveniment anual. Però en tant la COVID-19 ens ha posat a prova a tots, ens ha fet repensar i adaptar-nos a una situació canviant; ara, més que mai, hem de trobar maneres noves i creatives de confluir i de treballar per a un futur sostenible. En aquest esperit, la Setmana Europea de l'Energia Sostenible proposa tornar a imaginar els Dies de l'Energia i ens convida compartir la nostra visió i mantenir la nostra energia fluint durant un Dia virtual de l’energia.

 

Calendari

Al Vallès Oriental s’han programat els següents tallers gratuïts en directe

Totes les inscripcions es poden fer clicant aquí.

Altres accions i recursos:

Darrera actualització: 17.06.2020 | 10:51