Un total de 3.836 martorellesencs estan cridats a les urnes per a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 11:00
 • Les 7 meses electorals del municipi es repartiran en tres espais delimitats a Carrencà i els comicis se celebraran sota les mesures de seguretat sanitària corresponents. 

Un total de 3.836 martorellesencs i martorellesenques estan convocats a les urnes per escollir els representants al Parlament de Catalunya a les Eleccions del proper 14 de febrer.

A Martorelles hi haurà 7 meses electorals, repartides en un col·legi electoral distribuït en tres espais per la situació de la pandèmia de la Covid-19. A més a més, una treballadora municipal serà la persona encarregada de vetllar per la seguretat sanitària durant la celebració dels comicis. 

Celler de Carrencà

 • Mesa 1-A: 399 votants
 • Mesa 1-B: 488 votants
 • Mesa 1-C: 551 votants

Masoveria de Carrencà (antic bar del Casal d'avis)

 • Mesa 2-A: 601 votants
 • Mesa 2-B: 657 votants

Era de Carrencà

 • Mesa 3-A: 542 votants
 • Mesa 3-B: 598 votants

.Total d'electors/es:  3.836

Plànol seccions processos electorals

Franges horàries

Persones de risc: de 9 a 12 h

Les persones considerades de risc davant la covid-19 tenen la primera franja horària recomanada, tan bon punt obrin els col·legis electorals: de 9 a 12 h. Dins d’aquest col·lectiu, d’acord amb l’evidència acumulada fins ara, s’hi inclouen:

 • Persones majors de 65 anys.
 • Persones amb diabetishipertensióobesitat mòrbida o alguna malaltia crònica (cardiovascular, hepàtica crònica, pulmonar crònica, renal crònica, neurològica, neuromuscular crònica, immunodeficiència congènita o adquirida o càncer).
 • Embarassades.

Aquestes persones, en el cas d’infectar-se del SARS-CoV-2, poden tenir conseqüències greus (hospitalitzacions, ingressos a l’UCI o fins i tot defuncions).

Positius, contactes estrets i sospitosos: de 19 a 20 h

Hi ha una altra franja horària recomanada per a unes persones concretes: aquelles que guarden aïllament domiciliari per ser positius per coronaviruscontactes estrets de casos confirmats o aquells amb símptomes que siguin sospitosos de tenir covid-19. En aquest cas, se’ls demana anar a votar la darrera hora abans que tanquin els col·legis: de 19 a 20 h.

Precisament perquè aniran a votar persones contagiades, durant aquesta hora els membres de les meses hauran d’equipar-se amb equips de protecció individual (EPI) per reduir el màxim el risc de contagi. Les persones positives de SARS-COV-2 es recomana que duguin una bona mascareta per no difondre partícules contaminades.

Resta de la població: de 12 a 19 h

En canvi, tots els ciutadans que no siguin de risc i que no estiguin aïllats pel coronavirus tindran la major part de la jornada electoral per poder anar al seu col·legi: de 12 a 19 h. Tot i que són franges horàries recomanades, les autoritats apel·len a la responsabilitat ciutadana i demanen complir-les.

Informació pràctica per a membres de mesa

Darrera actualització: 11.02.2021 | 11:57