La gent gran de Martorelles celebra el seu dia

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 00:00
  • Dinar commemoratiu i ball en la 80a edició de l'homenatge martorellesenc.

L’Ajuntament de Martorelles va celebrar dissabte 1 d'octubre el Dia internacional de la Gent Gran amb un dinar per a totes les persones majors de 75 anys del municipi al restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac.

L’acte va comptar amb l’alcalde, diversos regidors i la regidora de Gent Gran, Anna Nogueres, que va oferir unes paraules a totes les persones assistents en les quals va voler posar en valor l’homenatge a la gent gran de Martorelles, que enguany celebrava la 80a edició, i va encoratjar a la gent gran a seguir tan activa.

L’Associació de Comerç i Serveis de Martorelles va participar a l’esdeveniment amb un sorteig de productes dels següents comerços: Loteria Maite, Adela Centre d’estètica, Calçats Subirà, Josep Joier, Modes Àngels, Tapizados Saborit, Vejemon fruites i verdures i Montse Martín estètica i massatges. L’acte va concloure amb música i ball a càrrec del duet Sifasol.

L’Ajuntament va oferir una galeta commemorativa de l’acte a tots els assistents i un paraigua com a obsequi a totes les persones homenatjades. Les persones de més de 75 anys que no van assistir a la celebració, també tindran el paraigua, que poden passar a recollir per les oficines de Benestar i Família a partir de dilluns 3 d'octubre en horari de 9h a 14h de dilluns a dijous.

Darrera actualització: 03.10.2022 | 13:26