‘Mou-te per elles Martorelles’, obertes les inscripcions per a la sisena caminada contra el càncer de mama

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00
  • Entre les 19:45 a les 20:45h tindrà lloc el taller d’autopalpació a càrrec de professionals del CAP Sant Fost - Martorelles. 

Després de la suspensió de l’edició 2020, torna una de les activitats més populars i solidàries del municipi. El proper 15 d’octubre se celebrarà la sisena edició de la Caminada nocturna contra el Càncer de Mama amb el lema “Mou-te per elles Martorelles!”. 

Una iniciativa que va néixer per a commemorar el 19 d’octubre, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama, però també per a conscienciar sobre la importància de la detecció precoç d’aquest càncer i la necessitat d’hàbits saludables com a principals mesures de prevenció. És per aquest motiu que de 19:45 a 20:45h hi haurà taller d’autopalpació a càrrec del CAP Sant Fost - Martorelles 

Com a principals novetats d’aquesta edició, es manté el nombre d’inscripcions i es faran de manera telemàtica a través de la pàgina martorelles.cat/entrades o bé presencialment a l’OAC de l’Ajuntament.  

El preu de la inscripció és de 7€ i inclou una beguda, l’entrepà i un obsequi. Aquests diners serviran per a recaptar fons, que aniran destinats a l’AECC, per a la investigació contra la malaltia. 

Enguany només hi haurà un recorregut llarg: es facilitarà la ruta per Google Maps i s’habilitaran cartells amb codi QR per seguir el camí. Les sortides seran esglaonades en grups de 20 en intervals de 3 minuts. El primer grup sortirà a les 20 hores des de les pistes de Carrencà. 

L’organització vetllarà per a seguir la normativa dictada pel PROCICAT per la Covid-19 en tot moment. Tota la informació sobre la sisena edició de la caminada al web martorelles.cat/caminadanocturna

Darrera actualització: 07.10.2021 | 07:58