La música de la festa

Las Migas

En clau musical, Las Migas són un dels atractius d'aquesta edició. "Quatre dones músiques, guerreres i viatgeres" així es defineix aquest grup del flamenc més femení, valent i alegre del panorama. 

Amb un nou disc, CUATRO, en el qual incorporen textures electròniques alhora que es retroben amb les sonoritats flamenques seus inicis, Las Migas celebren aquests quinze anys amb un espectacle que vol retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser Migas i les que algun dia ho seran. Continuen sent valentes, descarades, joves i continuen aquesta lluita per trobar la bellesa en cada detall.

Divendres 10 de setembre a les 21:30h al Pati de Carrencà.  Bo d'ajut 1€

 

Ebri knight

Ebri Knight ve del Maresme, una comarca on el mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i Barcelona. Des del principi ens han arrelat a les melodies que sortien del seu poble, als instruments tradicionals i a les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica.

Beuen de la tradició per a reinventar l’espectacle, per a dur "amb tota l’energia que podem una música que està a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present".

Dissabte 11 de setembre a les 22h al Pati de Carrencà.  Bo d'ajut 1€

 

Versión Imposible

El showman David Moreno presenta el seu nou projecte musical Versión Imposible . Acompanyat per 5 grans músics en rigorós directe, Moreno i la banda rendeixen tribut a diferents artistes de totes les èpoques i estils ( Fito, Dani Martin, Shakira, Julio Iglesias, Camilo Sesto, Eros Ramazzotti, Louis Armstrong, Estopa…).

Molt humor, bona música i una constae interacció amb el públic, amb una posada en escena molt teatral.

Divendres 10 de setembre a les 22h a la Plaça El·líptica.  Bo d'ajut 1€

 

Frecuencia bandarra

Frecuencia Bandarra , grup local que assaja a Martorelles, arriba per a descarregar el seu directe rock-blues i rumba canalla. Prepareu-vos per una nit de les millors versions de Sabina, Extremoduro, Barricada, Fito, etc...

A més a més, ens faran ballar amb temes de Raimundo Amador, Kiko Veneno i més. 

Amb Mcleod i Lola encarregats de les guitarres i veus principals, Ramón al baix i coros i Ángel a la bateria, calaix y coros, rebreu una bona dosi de rock and roll i bon rotllo.   

Dissabte 11 de setembre a les 12h al Pati de Carrencà. Entrades exhaurides

<

 

Seyka

Seyka és un grup local que porta la música i les ganes de gaudir-ho al maxím a cada raconet de Catalunya. Tocaran just abans dels Ebri knight a Carrencà.

Dissabte 11 de setembre a les 22h a la Pati Carrencà.  Bo d'ajut 1€

 

Alejandro Delgado Jazz trio

L'altre vermut musical serà el diumenge de Festa Major amb l'Alejandro Delgado Jazz trio. 

Diumenge 12 de setembre a les 12h al Pati de CarrencàReserva prèvia

Darrera actualització: 06.09.2021 | 14:50
Darrera actualització: 06.09.2021 | 14:50