Espectacles

L'humor de Quim Masferrer, cap de cartell

El plat fort d'aquesta Festa Major pel que fa els espectacles és, sense dubte, el "Bona gent" de l'actor Quim Masferrer. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

Diumenge 12 de setembre a les 20h a la Plaça El·líptica. Cal reserva prèvia a martorelles.cat/entrades.

 

Zeppelin, de la companyia La baldufa

Un viatge sense precedents ens endinsa al món del somni i de la imaginació. Així començarà la Festa Major amb aquest espectacle itinerant que farà el recorregut de la clàssica Cercavila de FM.

Monsieur Bocamoll, Marcello, l’Inventor mecànic i Ursus, el valent Pilot acròbata, ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principis del segle XX. Davant dels ciutadans bocabadats, realitzen el seu vol d’exhibició. Res els pot fer enrere. Ni tempestes, ni avaries, impediran realitzar el seu periple. Amb l’ajuda del públic, superaran tots els entrebancs possibles. En el seus viatges pel món coneixeran gent, ciutats, s’enamoraran… la música i el color ompliran els carrers.

La Baldufa presenta un espectacle molt versàtil i capaç d’adaptar-se a infinitud de recorreguts. El Zeppelin pot sortir en rues…

Dijous 9 de setembre a les 18:30h des de l'Ajuntament a Carrencà. Reserva prèvia a a martorelles.cat/entrades

 

Les 2 princeses barbudes

Les 2princesesbarbudes fan cançons pop amb instruments petits i de joguina amb lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes.

Aquesta recepta els permet arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics

Divendres 10 de setembre a les 12h al Pati de Carrencà. Reserva prèvia a a martorelles.cat/entrades

 

Improderadas

Cada espectacle d' Improderadas  és diferent, dinàmic i fresc. Dues de les seves improvisadores realitzaran diversos jocs curts, combinant jocs de tempo ràpid, altres clàssics d'Impro i alguns de creació pròpia, el que proporciona a l'espectador una sensació de molt de ritme.

La nostra relació amb el públic és propera i informal, portem anys realitzant aquesta connexió de manera molt directa, el que fa que la gent se senti molt còmoda des del mateix moment en què trepitja la sala. Convidem a la participació respectuosa i voluntària dels assistents. Els més valents de el públic podran participar activament amb les seves propostes, no només des platea, sinó també pujar a l'escenari amb nosaltres.

Dijous 9 de setembre a les 22h al Pati de Carrencà. Reserva prèvia a a martorelles.cat/entrades

 

Instal·lacions familiars

Una de les novetats d'aquesta edició són les instal·lacions familiars que hi haurà divendres, dissabte i diumenge. 

El secret de la Nana, de la cia. Anna Roca

La primera serà "El secret de la nana" de la companyia Anna Roca, un espectacle que fomenta la imaginació i la capacitat de no deixar de ser infants. T'imagines un conte desplegat dins d'un camió? Et presentem El Secret de la Nanna!  A través de la nostra protagonista la Nanna, i el seu company, podrem descobrir tot un món fantàstic darrere la caixa del seu camió...

T'atreveixes a entrar-hi??

Divendres 10 de setembre de 17 a 20h a l'Era de Carrencà. Cal reserva prèvia a martorelles.cat/entrades.

Giravolta titelles, de la cia. Galiot teatre

La segona instal·lació serà "Giravolta titelles" de la companyia Galiot Teatre. Un antic carrusel d’època que no porta cavallets, porta teatrets autòmats.

Entra, seu, obre i participa dels diferents contes. Escenes que podreu reconèixer de seguida dels contes clàssics. Prepareu-vos per descobrir el que mou cada mecanisme i per a respondre algunes preguntes. En cada escena podeu manipular diferents mecanismes construïts amb material reciclat com culleres de cuina, molinets de carn, aixetes antigues, eines de fusteria…

Dissabte 11 de setembre de 17 a 20h a l'Era de Carrencà. Cal reserva prèvia a martorelles.cat/entrades.

Trepitgem fusta, de Pau Segalès

I la tercera instal·lació serà "Trepitgem fusta" de Pau Segalès.

Negro Casali i Pau Segalés uneixen forces i imaginació amb una experiència única i pionera

Diumenge 12 de setembre d'11 a 14h a la Plaça El·líptica. Cal reserva prèvia a martorelles.cat/entrades.

 

Darrera actualització: 27.07.2021 | 13:09
Darrera actualització: 27.07.2021 | 13:09