La imatge

David Gutiérrez guanya el recuperat concurs de cartells

L'Ajuntament de Martorelles ha recuperat el Concurs de cartell de Festa Major després de la suspensió de l'edició 2020 per la Covid-19. Aquesta vegada, la ciutadania va participar en el procés votant pels tres millors cartells a través de la plataforma martorelles.cat/decidim i la comissió de Festa Major va triar el cartell guanyador. 

La imatge de la Festa Major d'enguay és obra de l'il·lustrador i dissenyador gràfic David Gutiérrez, de 36 anys, i veí de Barcelona. 

En el seu disseny, Gutiérrez ha volgut mostrar "l'esclat d'alegria que suposava la Festa Major aquest estiu. En el moment que el vaig fer la situació no estava com ara i pensava en un estiu dfierent" apunta el dissenyador. 

David Gutiérrez va estudiar Art i disseny a l'escola La Massana de Barcelona i treballa com a freelance per a diferents entitats del tercer sector. No és la primera vegada que participa a un concurs de cartell de Festa Major: "Fa molts anys havia participat en algun. La situació actual m'ha portat a tornar a concursar-hi". 

Darrera actualització: 31.08.2021 | 08:48
Darrera actualització: 31.08.2021 | 08:48