Les entitats, el motor

Mostra d'entitats de cultura popular

Els dies de Festa Major es podrà visitar la Mostra d'entitats de cultura popular de Martorelles al Celler de Carrencà. La inauguració de l'exposició serà dijous 9 de setembre a les 20h i aquestes són les entitats participants: 

  • Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles
  • Confraria la Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles
  • Escola orfeònica de Martorelles
  • Gegants de Martorelles
  • Grup de Diables Llamps i Trons
  • Joventut Sardanista de Martorelles
  • Unión Cultural Andaluza de Martorelles

      

Activitats organitzades per les entitats

Després d'una Festa Major 2020 amb poca intervenció de les entitats per la pandèmia de la Covid, en aquesta edició tornen a demostrar el seu múscul participatiu amb diferents activitats. 

La primera és el 43è Aplec de la Sardana organitzat per la Joventut Sardanista el dissabte 4 de setembre amb les cobles Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Ciutat de Girona. L'entitat organitzarà també la Ballada de Sardanes del dissabte 11 de setembre després de l'acte institucional de la Diada. 

La colla de Diables Llamps i trons també seran presents amb la Mascletada del dijous 9 de setembre, o el Correfoc del dissabte 11 de setembre que enguany serà de lluïment i estàtic i comptarà amb el Moll Fer de la Colla dels Torrats de Mollet. 

L'Escola Orfeònica, com és habitual, col·laborarà a la cantada d'Havaneres del dijous 9 de setembre elaborant el rom cremat. 

Les entitats esportives també participen a la Festa Major. És el cas del Club de Petanca Les Pruneres 90 que organitza el Torneig de petanca del divendres 10 de setembre. O el torneig de karate a càrrec del Club Karate que es disputarà el dissabte 11. 

El Club Futbol Martorelles també disputarà els seus partits de Festa Major el dissabte 11 a la tarda i diumenge 12 al matí, quan també ho farà la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles

Altres esports com el Motocròs també estaran representats amb la Lliga catalana interprovincial que acollirà el circuit local a càrrec del club Amics Motocròs Martorelles. I tanca el capítol esportiu, l'entitat Trotacamins que col·labora, com sempre, a la Caminada de Festa Major del diumenge 12 de setembre. 

I tancarà les activitats de les entitats la Ballada de Gitanes del diumenge 12 a càrrec de l'Agrupació Ball de Gitanes Martorelles

Darrera actualització: 15.10.2021 | 16:09
Darrera actualització: 15.10.2021 | 16:09