Torna la competició de colles

Després d'aturar-se la competició de Colles de Festa Major a l'edició 2020 per la pandèmia, aquest 2021 torna la competició amb noves colles i proves. Una de les novetats és que la donació de sang serà puntuable per les colles; i l'altra és la creació de dues noves colles que enguany seran una de sola: Lledons i Murtrons.

A continuació les 5 colles de la Festa Major de Martorelles es presenten: 

Ceda el vaso

Aquesta colla va ser fundada  per la Festa Major 2015. Som una colla d'amics entre 20 i 30 anys, tot i que acceptem a qualsevol persona que vulgui entrar. 

Ens divertim, ens ho passem bé i sobretot gaudim de la Festa Major i les colles! Tenim un himne propi i ens encanra preparar i organitzar activitats. Acceptem a tot aquell que vulgui passar-s'ho bé, amb bon rotllo i sobretot amb ganes de gaudir i treballar com a colla. 

Tenim una molt bona cohesió de grup, tot va comenar en una xerrada un dia al pati de l'institut i amb la "tonteria" portem sis anys lluitant i gaudint per a donar color i vida a la FM. 

Contacta-hi

Iluminaos

Som la colla més veterana de la Festa Major, ens vam fundar l’any 2010, per tant celebrem el nostre 10è aniversari més 1 any de competició aturada durant la darrera Festa Major.  Som una colla d'amics que aquest any s’estrena també acollint a diverses families del poble.

Formada per jovent molt actiu a nivell social i cultural al poble, vam veure com familiars i coneguts formaven part de les primeres colles i ens va motivar continuar les seves passes. 

Sabem la feina i la implicació que comporta l’organització d’una Festa Major, però amb la nostra experiència hem comprovat que aquests dies de gresca signifiquen retrobaments, germanor i molta diversió per a que la Festa Major del nostre poble sigui com sempre, un dels moments de l’any més esperats per a gran part de la nostra població, és per això que ara més que mai fem una crida a les nostres veïnes i veïns per a que hi participin amb nosaltres, tothom tindrà una bona benvolguda a les colles.  

Us hi esperem!!! 

Contacta-hi

Los ciervos

La Colla de los Ciervos, una colla de gent jove, va néixer fruit dels viatges de batxillerat d'un grup d'amics.

Des d’aquell moment, vam decidir crear la colla per poder gaudir de les festes d’una forma diferent.

Va començar a Sant Fost l’any 2019 i, tot i només haver pogut participar com a colla una vegada a causa de la pandèmia, hem tornat amb més força i aquest 2021 hem decidit participar també a Martorelles.

Des de Los Ciervos, us animem a tots aquells que tingueu moltes ganes de festa i de gaudir la Festa Major, a que us uniu a la nostra colla i defenseu el vermell amb nosaltres.

Contacta-hi

Els imparables

Fundada poc abans de la Festa Major de Martorelles de 2018, la colla dels Imparables va néixer a partir dels joves que vam participar en activitats com les Vacances Joves i que vam voler fer un pas més a l'hora de passar-nos-ho bé amb els amics i companys i, alhora, fer poble. 

Creiem que les Colles de Martorelles són una forma divertida, entretinguda i dinàmica de participar en la Festa Major. Ens unim per divertir-nos i celebrar-la, una ocasió que es gaudeix encara més des d'una colla. 

Des de la nostra colla d'Imparables, us animem a que us uniu a nosaltres, amb l'única condició de passar-s'ho bé i voler gaudir de la FM. Que vulgueu gaudir de totes les activitats i festivitats com a colla: des de cinema a la fresca fins a gimcanes i concerts, passant per les "ansiades" proves de colles d'aquest any. I, sobretot, després d'uns anys tan durs per tots, poder celebrar i gaudir de la Festa Major de Martorelles en la seva totalitat. 

Colla Imparables, Joventut Imparable

Contacta-hi

Lledons i murtrons

Voleu gaudir en família de la Festa Major de Martorelles i participar de les activitats que es faran durant aquests dies? 

Apunteu-vos a les colles familiars de 0 a 99 anys. Podeu triar entre la colla de Lledons o Murtrons. 

Si voleu passar una Festa Major divertida, cooperativa i que els vostres fills i filles gaudeixin del municipi des de petits, només heu d'apuntar-vos al correu lledonsimurtrons@gmail.com i seguir-nos a Instagram @lledonsimurtrons

El compromís és de cadascú el dia que li vagi bé, no cal anar a totes, però segur que si som uns quants, ens ho passarem genial!

Contacta-hi

Darrera actualització: 03.09.2021 | 08:43
Darrera actualització: 03.09.2021 | 08:43