Espectacles

Pep Plaza, un monòleg amb tantes veus… no és un monòleg!

La nota d'humor d'aquesta edició la posarà Pep Plaza amb l'espectacle "Ara més!". 

Un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari. Acompanyat pel pianista Nito Figueras en directe, Pep Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença i… no se sap ben bé on acaba. Ho hauràs de descobrir.

Tots els personatges surten de la veu de Pep Plaza convertit en narrador i testimoni d’excepció dalt de l’escenari.

Pep Plaza, 25 anys d’escenari. I aquesta és, potser, la millor manera de celebrar-ho. Espectacle d’humor és clar amb música en directe.

Dissabte 10 de setembre a les 20h a l'Envelat de Festa Major. Bo d'ajut 1€

 

 

Essencial, de la cia. Vaiven Circus

Essencial, de la cia. Vaiven Circus és un espectacle que parla de transicions.

Cinc personatges que juguen, que somien, un viatge d'aventures que ens portarà a llocs recondits en els que la decisió vital serà prendre el camí més senzill.

Aquest nou espectacle de Vaivén Circo es presenta amb una posada en escena inspirada a l'«Arcoíris de Waldorf», una joguina composada per pilars i arcs que propicien una escenografia espectacular. Estem davant una arquitectura canviant i capaç de reinventar-se, com el propi ser humà que fa la recerca del seu progrés.

Una escenografia amb tints poètics, idònia per crear un ambient màgic on treballar amb l'equilibri, amb diferències subtils que poden propiciar que es passi del caos a l'harmonia en uns segons.

Dissabte 10 de setembre a les 18:30h a la Plaça El·líptica.

 

Impro music show

Impro Music Show és l’espectacle més sonor de Planeta Impro. Una variant musical completament nova que suposa un repte per a tothom.

A partir dels suggeriments del públic, els improvisadors porten la veu cantant component escenes plenes de ritmes, coreografies i lletres hilarants. Una atrevida posada en escena amb música en directe, acompanyats d’un pianista professional que alhora improvisa les melodies més atrevides per a cada ocasió.

Els improtítols es transformen en grans èxits en aquest musical improvisat!

Dijous 8 de setembre a les 20h a l'Envelat de Festa Major. Bo d'ajut 1€

 

Laberint, de la cia. Itinerània

El Laberint és la primera instal·lació interactiva de la companyia Itinerània, un espai on les proves d’habilitat i enginy us guiaràn el camí per resoldre l’enigma.

El Laberint és una experiència col·lectiva per a totes les edats, capaç de transformar qualsevol espai quotidià (plaça, carrer, parc…) en una lúdica trobada. Es tracta d`una insòlita xarxa de parets transparents i passadissos franquejats per enigmàtiques portes, on allò que saps i que fas crearà el teu propi camí. 

Una instal·lació de gran format que planteja el més excitant repte atemporal.

Dissabte 10 de setembre de 17 a 20h a la Plaça El·líptica (davant l'escola Les Pruneres)

 

Fulles ambulants, de la cia. Ortiga

Fulles ambulants és una instal·lació que conté un espai de joc per a l'exploració i la interacció amb objectes fets de materials naturals i reciclats, i un taller-laboratori per a la creació i construcció de nous jocs.

Disposa d´una biblioteca de contes que parlen a nens i adults sobre temàtiques socials i emocionals, i d´àudio-contes vinculats a la tradició oral dels llocs.

Divendres 9 de setembre de 17 a 20h al Celler de Carrencà.

 

Darrera actualització: 06.09.2022 | 10:21
Darrera actualització: 06.09.2022 | 10:21