La imatge

Glòria Fernández guanya el concurs de cartells

L'Ajuntament de Martorelles ha convocat aquest 2022 el Concurs de cartell de Festa Major. Aquesta vegada, la ciutadania va participar en el procés votant pels tres millors cartells a través de la plataforma martorelles.cat/decidim i la comissió de Festa Major va triar el cartell guanyador. 

La imatge de la Festa Major d'enguany és obra de la dissenyadora gràfica Glòria Fernández, de 47 anys, i veïna de Martorelles. 

En el seu disseny, Fernández ha volgut donar-li un estil "retro" i posar en valor la figura de la dona:  "Volia evocar la pubilla de Martorelles i donar-li un aire més feminista" apunta per afegir: "Ara estan molt de moda els dissenys retro, volia impactar molt amb el color, una cosa que fos molt plana i fàcil de manipular, que visualment impactés, fos alegre...".

Glòria Fernández  va estudiar a l'Escola d'Arts Plàstiques i Disseny-Groc de Barcelona amb seu a l'Escola Pau Gargallo de Badalona.També té un màster en disseny gràfic al centre +D Taller de imagen y diseño de la ciutat de Buenos Aires. 

Ha treballat com a dissenyadora gràfica a empreses com Sapiens Publicacions, Kolybry Creative Minds, Ark Gallery Studio i a l'International Film Grup. Actualment es dedica, com a freelance, a projectes de packaging i branding creant solucions estratègiques i de marca.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:28
Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:28