Les entitats, el motor

Activitats organitzades per les entitats

Les entitats són el motor de la Festa Major de Martorelles organitzant i participant d'una dotzena d'activitats. 

La primera és el 44è Aplec de la Sardana organitzat per la Joventut Sardanista el dissabte 3 de setembre amb les cobles Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Ciutat de Girona. L'entitat organitzarà també la Ballada de Sardanes del diumenge 11 de setembre després de l'acte institucional de la Diada. 

L'Escola Orfeònica, com és habitual, col·laborarà a la cantada d'Havaneres del dijous 8 de setembre elaborant el rom cremat. 

Les entitats esportives també participen a la Festa Major. El Club Futbol Martorelles disputarà els seus partits de Festa Major el divendres 9 a la tarda i el dissabte i diumenge tot el dia. La Unió Esportiva Bàsquet Martorelles competirà el dissabte 10 durant tot el dia.

Altres esports com el Motocròs també estaran representats amb la Lliga Catalana de nens 2022 i el Campionat de Catalunya femení en diferents categories que acollirà el circuit local a càrrec del club Amics Motocròs Martorelles. I tanca el capítol esportiu, l'entitat Trotacamins que col·labora, com sempre, a la Caminada de Festa Major del dissabte 10 de setembre. 

Entitats dedicades al ball com la UCAM també tindran les seves actuacions dels quadres de ball al Pati de la Masia el dissabte 10 de setembre a les 19:30 hores; i l'Agrupació Ball de Gitanes, que ballarà diumenge 11 de setembre a les 18h a la Plaça El·líptica. 

L'entitat Carrancà-Rock estarà també present amb els concerts de dos dels seus grups, els Psychotropic swamp i Conchas del asco. 

Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:38
Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:38