Viu la FM amb respecte!

No hi ha festa sense tolerància!

Un any més, Martorelles aposta per donar un servei amb perspectiva feminista i interseccional a la Festa Major, presenta la campanya “Viu la festa amb respecte” i el seu annex “No és No, Respecta’m” que incideix en el respecte amb la diversitat i el més ferm rebuig contra qualsevol tipus de conducta sexista adaptat a la nova realitat a i les restriccions a l’espai social.

L’Ajuntament, com ja va fer l’any passat, ha articulat un circuit d’actuació que inclou la sensibilització per  a prevenir agressions masclistes ja siguin verbals o físiques durant les celebracions que inclou:

  • La carpa del punt lila estarà muntada divendres 9 al costat del Punt d'informació i a l'Envelat de Festa Major; i dissabte 10, a l'Envelat de Festa Major. 
  • Edició de cartells, fulletons i xapes per a conscienciar sobre la necessitat d’eradicar qualsevol conducta de violència masclista als espais de festa i durant tot l’any.

Per tant, els dies que duri la festa hi haurà servei en línia per oferir informació, prevenció i acompanyament contra l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes a l’espai virtual de la Festa Major.

Les vies de contacte del Punt Lila seran el telèfon i Whatsapp 673 447 680. A banda, cal recordar que totes les persones que necessitin ajuda o informació també tenen a disposició el telèfon d’emergències 112, la línia d’atenció contra la violència masclista 900 900 120 i el servei telefònic d’atenció a dones en situació de violència de gènere 016.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:40
Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:40