La biblioteca Montserrat Roig reprèn horari i activitats habituals amb totes les mesures

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00
  • Al pati de l'equipament amb aforament limitat, reserva d'entrada prèvia i ús obligatori de mascareta i gel. 

La biblioteca Montserrat Roig de Martorelles reprèn mica en mica l’activitat habitual. A partir d’aquest mes de setembre l’equipament obre els matins de dimecres i dissabte de 10 a 13:30h i les tardes de dilluns a divendres de 15 a 20h.

La biblioteca ha programat diferents activitats amb les mesures de seguretat sanitària corresponents per la pandèmia de la Covid-19. Obligatori  portar  mascareta i  l’ús del gel hidroalcohòlic. En cas de pluja es faran al Celler. A l’entrar es registrarà la temperatura i l’assistència.

La primera activitat és l’hora del conte “El raïm trepitjat” a càrrec de Keke Shuga (foto) per a infants a partir de 4 anys el proper dimarts 22 de setembre a les 17:30h. 

Torna el club de lectura amb la visita de Llúcia Ramis per comentar la seva novel·la “Les possessions” el divendres 25  de setembre a les 18:30h.

La programació continuarà amb l’espectacle de poesia “Vi de lletres suculents” a càrrec del poeta i recitador Josep Pedrals i la sommelier Clara Antúnez el dijous 1 d’octubre a les 18:30h. 

I divendres 2 d’octubre tindrà lloc el Taller de Jocs de Falda i Moixaines “Literatura oral des de la primera carícia” adreçat a infants de 0 a 3 anys. 

Reserva gratuïta d'entrada

Darrera actualització: 24.09.2020 | 14:01