L'Ajuntament anuncia que la Festa Major 2020 segueix endavant

Divendres, 28 d'agost de 2020 a les 00:00
  • La decisió s'ha pres amb el consens de tots els grups polítics municipals, a excepció de Martorelles En comú.

La Festa Major 2020 segueix endavant després que l'alcalde, Marc Candela, i la regidora de Cultura, Mònica Garcia, es reunissin ahir amb els portaveus dels grups municipals per a valorar la situació. Candela explicava que la decisió s'ha pres "amb el consens de tots els grups polítics municipals, a excepció dels comuns".

De fet, l'únic canvi respecte la programació anunciada al juliol és la suspensió de l'Arrossada: "Tot i que s'anava a fer amb mascareta, és l'única activitat que no garantia la distància de seguretat" explica Candela.

La resta d'actes es mantenen ja que es van programar per celebrar-se fins i tot estant en una fase 1: "Entenem que es poden fer les activitats seguint les mesures de seguretat" explica Candela i apunta que "mentre la Generalitat ens ho permeti, la festa seguirà en peu perquè no hi ha cap activitat en la qual es pugui aglomerar la gent".

Les entrades pels diferents espectacles de la Festa Major són a la venda i es poden obtenir al web martorelles.cat/entrades.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 14:02