Vespres al pati

II Festival d'arts escèniques de Martorelles - VAP 2021

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorelles ha programat el segon Festival d'arts escèniques els dissabtes 3, 10, 17 i 24 de juliol de 2021 a les 19:30 hores al Pati de la Masia. 

Reserva d'entrades (a partir del 22 de juny)

Cartell 2021

Programa:

 

Teatre cabaret amb la cia. Delikatessen

3 de juliol - ​Un divertiment a cappella amb cançons properes i humor

Ens trobem en una festa. Una festa de la qual no teníem notícies i amb unes normes curioses. Un lloc on sonaran temes festius com Je ne veux pas travailler o Fever i d’altres més íntims com Amado Mío o Samba one note .

Tots nosaltres som els convidats d’aquest cabaret festiu que viatja a través de situacions còmiques, històries d’amor i desamor, esquetxos inversemblants i tocs de percussió corporal a partir del cant a cappella i de l’humor.

 

"Ádeu Peter Pan" de la cia. Festuc Teatre

10 de juliol - Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

 

Nit Brunzit: Ferran Palau i Anna Andreu

17 de juliol - El metafísic Palau compartirà escenari "brunzitaire" amb la veu privilegiada d'Anna Andreu

Ferran Palau és un músic català. L'any 2003 va ser un dels fundadors del grup de música Anímic. En paral·lel, el 2012 va començar la seva carrera en solitari, inicialment amb un estil folk i de cançó d'autor que ha derivat cap a l'indie i la música alternativa.

 

El disc debut d'Anna Andreu "Els mals costums" (Hidden Track Records, 2020) l'ha elevat a un lloc reservat per a pocs privilegiats de l'escena catalana. 

 

Circ i clown amb la cia. La Bella Tour

24 de juliol - Dos pallassos volen mantenir viva la tradició familiar del circ amb un objectiu: fer riure!

Quan el circ estava en ple auge i el públic aclamava les habilitats i el coratge dels domadors nit rere nit, els pallassos eren l'ànima de l'espectacle fent riure a grans i petits. 

Darrera actualització: 11.10.2021 | 10:50
Darrera actualització: 11.10.2021 | 10:50