Vine al pati

III Festival d'arts escèniques de Martorelles - VAP 2022

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorelles ha programat el tercer Festival d'arts escèniques VAP els dies 14, 15, 21, 22 i 28 de maig de 2022.

Programa:

 

Emoriô de Sound de Secà

21 de maig a les 20h

Emoriô és un espectacle de percussió estàtic de carrer ple de vitalitat i energia. En aquesta peça el ritme es fusiona amb la dansa i el cant, transportant al públic per diferents emocions a través dels diferents ritmes del món. Uns personatges se’ns presenten misteriosos van pujant la temperatura de la plaça, i amb la complicitat del públic, creen una atmosfera per culminar en una celebració desbordant de força i passió.

 

Animalia Inc, + Horses in town

22 de maig a les 12h

L'equip Animalia,Inc planta el seu campament. Mentre els biòlegs desenvolupen les seves tasques rutinàries, alguna cosa fa neguitejar els animals. Poden confiar en aquests humans? A partir del teatre físic i gestual, la manipulació dels titelles i l'humor, l'espectacle recrea els campaments de naturalistes que estudien el comportament dels animals. Una al.legoria sobre la convivència entre espècies i una reflexió crítica sobre la preeminència de l'espècie humana sobre la resta de criatures del planeta.

Horses in town és un espectacle itinerant. Els cavalls passegen per la ciutat, lliures. Has vist mai un cavall en llibertat? Sense brides, sense sella, sense una tanca que els impedeixi decidir on volen anar. Descobrir aquesta sensació única i desconeguda per a la majoria de nosaltres és, senzillament, meravellós.

 

Nit Brunzit amb Magalí Sare i Judit Neddermann & Vernat

28 de maig a les 19h

Magalí Sare, artista amb una veu politímbrica, amb una interpretació talentosa ens presenta el seu segon disc com a compositora titulat Esponja

Molts de vosaltres la recordareu per haver format part del Quartet Mèlt, per haver estat la cantant del disc d’Estómac de Clara Peya o per haver estat la veu de l’anunci d’Estrella Damm del 2020.

La primera sorpresa d’aquest treball va sortir el febrer en forma de Sempre vens assim, una col·laboració amb en Salvador Sobral inspirada en les festes majors.

La temàtica del àlbum gira al voltant de la creació de la pròpia personalitat i posa èmfasi en les etapes de la vida que més defineixen el nostre caràcter. La principal inspiració per la creació d’aquest disc han estat les dones de la seva família.

A nivell musical ens ofereix un viatge de pop mediterrani amb tocs folklòrics i experimentals

Judit Neddermann, ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet "Este segundo" amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa en el darrer treball del reconegut artista. Durant un deseni, va portar la veu cantant a la banda de mestissatge caribeny The Gramophone Allstars.

Ha reinterpretat el “Winterreise” de Schubert juntament amb el grup de clàssica contemporània Quartet Brossa. Es va endinsar en la riquíssima tradició folclòrica de la ma de la banda de percussió Coetus. Va formar un poderós equip amb la inclassificable pianista Clara Peya. I ha col·laborat amb músics tan populars com Jorge Drexler, Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson, entre molts altres.

Vernat, Cantant, compositor i productor. Explora i eixampla els límits del pop convencional amb un estil molt personal i proper. Oscil·lant entre complexitat i senzillesa, la seva música pretén crear una atmosfera màgica que envolcalla qui l'escolta. També membre i fundador del grup de neo-pop CUROS que ha revolucionat l’escena underground de Barcelona. Actualment col·laborant amb artistes com Vic Mirallas / 31Fam / Ven’nus / Judit Neddermann / Meritxell Neddermann

 

Espectacles celebrats

 

Escargots de Slow Olou

14 de maig a les 19 i a les 20:30h (dos passis)

​És un espectacle de carrer per a tots els públics. Espectacle amb poques paraules.

Espectacle d’humor visual. Espectacle de creació amb sensacions. Una experiència lenta i plena per l’espectador.

Espectacle de carrer en un lloc específic, en un lloc especial. Un petit carrer tancat que serà transformat en un submón, creant un clima i tensió especial, per provocar una vivència diferent en l’espectador. Entrar al lloc on viuen aquests caragols, on viuen aquests pallassos. Amb inquietuds similars, on el riure és la seva fortalesa, la improvisació la seva manera de viure, l’emoció de buscar cada petit moment i fer-lo gran, el plaer del que és visual fer-ho palpable.

Hi ha temps per tot, en contraposició amb la societat que vivim. Poc a poc ens endinsarem en un mòn absurd i surrealista, on el cargol ens acompanyarà durant el recorregut amb la finalitat de viure una experiència divertida que recordarem amb un somriure.

 

Petits Prínceps de Mumusic Circus

15 de maig a les 12h

 A la Clara li agrada badar i tarararejar melodies, fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall...  A en Marçal li agrada jugar amb instruments i posar-se cap per avall.

Junts composen cançons i naveguen d'un joc a l'altre sense ordre ni criteri. Un espectacle poètic i sensible que diverteix a petits i grans.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 10:08
Darrera actualització: 18.05.2022 | 10:08