Activitats d'educació per a fer a casa

Activitats de Setmana Santa 2021

L'àrea d'Educació i infància de l'Ajuntament de Martorelles ha organitzat diferents activitats a l'entorn de la Setmana Santa adreçades als infants per fer a casa. 

Activitats de Nadal 2020/21

L'àrea d'Educació i infància de l'Ajuntament de Martorelles ha organitzat diferents activitats a l'entorn del Nadal adreçades als infants per fer a casa. 

 

Altres activitats

L'àrea d'Educació i infància de l'Ajuntament de Martorelles ha organitzat diferents activitats adreçades als infants quan vam estar tots confinats a la primavera.

Una vegada realitzada l'activitat, us demanem que feu una fotografia i ens la feu arribar a l'adreça electrònica mar.ensenyament@martorelles.cat i via whatsapp al número 610 186 443 amb el nom del o la participant. Aquestes fotografies les penjarem a les nostres xarxes socials per tal que tota la ciutadania pugui gaudir d'elles a finals de setmana. Cada dilluns publicarem noves activitats, estigueu atents!

Enquesta a les famílies

La comunitat educativa de Martorelles ha elaborat una enquesta adreçada, sobretot, a mares i pares d'alumnes. 
L'enquesta es divideix en dues parts: la primera, i la més important, és si disposeu de xarxa i d'eines digitals a casa. I la segona part té més a veure amb com esteu portant el confinament amb els més petits a casa. 
Cal omplir una enquesta per a cada fill o filla. 

Fer l'enquesta

Darrera actualització: 30.03.2021 | 11:05
Darrera actualització: 30.03.2021 | 11:05