L'AFA de l'escola bressol Els Cirerers continua activa malgrat la situació de la pandèmia

Divendres, 22 de gener de 2021 a les 00:00
  • L'entitat programarà xerrades virtuals per a les famílies del centre. 

L’AFA EBM Els Cirerers ha seguit activa malgrat la situació de pandèmia que estem vivint. Per això, l'Associació de Famílies d'Alumnes de la bressol ha anat proposant activitats a les famílies a través del seu compte d’instagram per seguir oferint suport i acompanyament. 

El passat 17 de desembre va organitzar una activitat presencial amb totes les mesures de seguretat contra la COVID després de molt temps de no poder-ho fer. Es va fer una Sessió de contes a càrrec de la Duna de Bambú és joc adreçada a infants de 0 a 3 anys a l’Espai Cívic El Safareig.Una sessió molt dinàmica on es van explicar contes a través del tacte, les moixaines i la veu. Els infants van poder compartir de manera molt sensorial els contes i les històries narrades per la Duna a la falda del seu pare o mare.

Properament, l'AFA programarà xerrades adreçades a les famílies de l’escola de manera virtual, donades les actuals restriccions, sobre els hàbits i l’acompanyament emocional dels infants de 0 a 3 anys.

"Totes les famílies de l’Escola Bressol Els Cirerers poden ser sòcies de l’AFA EBM Els Cirerers per tal d’afavorir el vincle de les famílies amb l’escola i també servir de suport i acompanyament per a les famílies" animen des de l'entitat.

Per a més informació podeu seguir-los a l’instagram @afaelscirerersm i a al seu bloc. O bé enviar-los un correu a afaelscirerers@gmail.com per a qualsevol suggeriment.

 

Darrera actualització: 22.01.2021 | 10:26

Imatges

Sessió de jocs de falda el passat 17 de desembre