Sandra Ruiz es proclama campiona de Catalunya de petanca en dupletes

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 09:10
  • La martorellesenca disputarà el 18 i 19 de juny el Campionat d'Espanya a Isla Cristina (Huelva) amb el CP Montcada.

El passat 16 de maig van tenir lloc les final femenines del Campionat de Catalunya de Clubs per Dupletes de petanca

La martorellesenca Sandra Ruiz, del CP Montcada, es va proclamar campiona amb el seu equip format per Montse Martínez i Antonia Barrientos.

A la final, que es va celebrar a les pistes de CP Santa Coloma, les campiones van derrotar la dupleta del CP Sant Pol. A més a més, l'equip de Ruiz no va perdre ni un partit en tot el campionat.

Les esportistes es preparen ara pel Campionat d’Espanya que se celebrarà a Isla Cristina (Huelva) el proper 18 de juny: “Anem amb molta il·lusió ja que és la primera vegada que anem a una competició estatal” explica Ruiz.

Sandra Ruiz va començar a jugar a la petanca de ben petita, amb 11 anys va tenir la primera fitxa federativa amb el Club Petanca Les Pruneres 90. Quan l’equip femení del club martorellesenc es va dissoldre al 2006, Ruiz i altres companyes van fitxar pel CP Montcada.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 09:23