El programa familiar de la Festa Major de Martorelles 2021

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 00:00
  • Les instal·lacions de les companyies Anna Roca i Galiot Teatre, el tobogan aquàtic o les activitats de colles són els principals atractius per les famílies. 

L'edició 2021 de la Festa Major de Martorelles compta, com és habitual, amb diferents activitats per a compartir en família. 

Una d'elles són les instal·lacions com "El secret de la Nana" de la cia. Anna Roca de divendres 10 de setembre a la pista de Carrencà (17 a 20h). Al mateix espai s'hi podran trobar els jocs de la companyia Guixot de 8

La instal·lació de dissabte 11 serà "Giravoltes titelles" de la companyia Galiot Teatre, també a la pista de Carrencà de 17 a 20h. Aquesta anirà acompanyada pels jocs de El Pájaro Jocs a l'espai contigu. 

Aquestes dues instal·lacions de jocs interactius noves (Guixot de 8 i El Pajaro), no contemplats al programa d'actes inicial, s'han programat per tal de substituir l'espai de la fira que finalment queda anul·lada per no poder adequar-se a la normativa Covid-19 actual que marquen les autoritats. 

La tercera instal·lació serà diumenge 12 a la plaça El·líptica amb Trepitgem fusta de Negro Casali i Pau Segalès de les 11 a les 14h. 

L'altra activitat familiar que torna és el Tobogan aquàtic que l'any passat no es va celebrar per la situació sanitària. Enguany canvia d'ubicació i s'aprofitarà la baixada del carrer del Comerç per refresacar-se abans de dir adéu a l'estiu. 

Més activitats familiars són l'espectacle "Zeppelin" de la cercavila d'inici amb La Baldufa, el Concert -vermut de Les 2 princeses barbudes, el tobogan aquàtic o l'actuació del Moll Fer de Mollet al Correfoc del dissabte. 

Les famílies també podran participar a les activitats organitzades per les Colles, bé com espectadors o com actors. Enguany una de les novetats és la creació de dues noves colles impulsades des de les AFAs del municipi, els Lledons i els Murtrons, que s'afegeixen a la resta: Iluminaos, Ceda el vaso, Los ciervos i Imparables. 

Més informació de la Festa Major

Darrera actualització: 02.09.2021 | 11:48

Imatges