Ajuts locals a les persones

 

 

Ajuts a les famílies (lloguer, aliments i subministraments bàsics)

La Junta de Govern Local va aprovar el passat 2 d'abril l'activació d'una línia d'ajuts extraordinaris amb caràcter urgent adreçada a les persones, principalment famílies amb infants a càrrec, que han estat afectades per l'actual situació de crisi sanitària i social del coronavirus (COVID-19). Les prestacions van destinades a lloguer de l'habitatge, alimentació i subministraments bàsics. 

Més informació

Atenció a domicili a les persones usuàries del Centre de suport a la llar

El personal del Centre de suport a la llar està visitant les persones majors de 65 anys que viuen soles i amb les que no va ser possible contactar-hi abans del confinament. Aquest primer contacte serveix per apropar-se a la seva realitat i saber quines necessitats tenen, així com informar dels serveis que ofereix l'Ajuntament a través de les regidories de Benestar i família, Salut o Gent gran.

Mascaretes per tota la població de Martorelles

A partir del dia 2 de juny les persones interessades hauran de recollir-les al pavelló d'esports de dilluns a divendres de les 09h a les 12h presentant el seu DNI.

Més informació

Mascaretes per tots els infants de Martorelles

Entre els dies 8 i 11 de maig es repartiran unes 700 mascaretes als infants nascuts entre el 2008 i el 2016. Les famílies que dimarts 12 de maig encara no hagin rebut la mascareta a la seva bústia, poden posar-se en contacte amb el pavelló d'esports al telèfon 935 70 63 82.

Pròrroga els terminis de pagament dels tributs municipals 2020

 El consistori i l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona han treballat conjuntament en el nou calendari.  Ves-hi

Més informació

            

Suport psicològic

L'àrea de Benestar i família de l'Ajuntament de Martorelles ha activat un servei d’atenció psicològica per via telefònica dirigit a tota la ciutadania de Martorelles, des dels més petits fins als més grans. L’objectiu del servei serà oferir un suport terapèutic a distància per tal d’ajudar a la ciutadania a afrontar i superar la situació de confinament viscuda arrel de l’estat d’alarma per coronavirus.

Més informació

Tallers virtuals d'educació emocional adreçat al jovent de Martorelles

La Mònica Pérez de Coaching for Flying els impartirà a través de l'aplicació Zoom. Cal inscripció prèvia per fer arribar el material i l'enllaç a la sessió. Les inscripcions es poden fer del 27 de maig al 4 de juny al WhatsApp 610 18 64 43

  • Taller "Com gestionem les emocions?".  La sessió es farà el divendres 5 de juny a les 18h.
  • Taller "La por i l'estrès davant els exàmens. Com gestionar-los". La sessió es farà el divendres 12 de juny a les 18h.

Es garanteix el material escolar per a l'alumnat d'infantil a secundària

Distribució de material escolar bàsic a infants del municipi que el necessiten per a poder continuar, durant el confinament, l’educació des de casa. 28 lots de material escolar bàsic, 3 ordinadors, 18 tauletes, 6 routers i 9 targetes SIM es lliuraran, a préstec, a una cinquantena d'infants i adolescents

Mes informació

Crida a la ciutadania per compartir la wifi entre el veïnat

Donada l'actual situació de confinament per la Covid-19, algunes persones joves i infants en edat escolar no tenen accés a  internet per a poder iniciar el tercer trimestre des de les seves cases. És per això, que es proposa al veïnatge que es sumi a aquesta proposta i facin públiques les seves xarxes wifi.

Més informació

Darrera actualització: 15.10.2020 | 12:34
Darrera actualització: 15.10.2020 | 12:34