Voluntariat

Xarxa de voluntariat a Martorelles pel Coronavirus

Per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir mentre duri la situació d'Alarma, l'Ajuntament de Martorelles impulsa la creació d'una Xarxa de Voluntariat per ajudar en cas de necessitat les diferents persones vulnerables com ara gent gran, persones amb patologies, persones o famílies que estiguin en quarantena, famílies monoparentals amb infants petits a càrrec.

Quines activitats poden fer els voluntaris?

  • Mantenir contacte telefònic amb les persones que ho necessiten per tal de saber si estan bé, si els cal alguna cosa o, simplement xerrar.
  • No es farà cap tipus d'acció de permanència al domicili de la persona usuària, ni canguratge d'infants o acompanyament a la via pública per evitar possibles contaminacions.

De manera paral•lela, des de Benestar i Família es continua treballant per donar servei a totes les persones amb vulnerabilitat o risc d'exclusió social.

Si sóc una persona que necessita de la Xarxa de voluntariat, què puc fer?
Sigui per a vostè, o sigui que coneix alguna persona més gran de seixanta-cinc anys, que visqui sola, faci'ns arribar el telèfon d'aquesta persona/es, que li oferirem la possibilitat que el Servei de Teleassistència pugui prestar-li atenció telefònica durant les 24 hores del dia. Podeu trucar de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores al telèfon 935 701 252 o bé al 670 890 838.

No puc sortir a comprar i necessito que me la portin a casa, què puc fer?
A Martorelles disposem d'una xarxa de supermercats i botigues d'alimentació que us poden fer arribar la compra a casa vostra. Cal que contacteu directament amb els següents establiments:
Condis Can Tomeu, 93593 2060
Alimentació Vejemon 605 91 8512
El Valle del Can 935 933 139 i 647 544 697
Peixos Encarna 935 704 883 / 609 434 975

Si vull ser voluntària de la Xarxa de Voluntaris de Martorelles, què puc fer?

  • Llegir atentament el següent document. Ves-hi
  • Si compleixes les condicions del document anterior i ets major de divuit, descarrega'l, omple la fitxa d'inscripció i envia-la signada per correu electrònic a l'adreça: segurahm@martorelles.cat.L'Ajuntament de Martorelles es posarà en contacte amb tu per col•laborar en aquesta iniciativa.

Si tinc una idea o una proposta que vull compartir, què puc fer?

  • Fes-nos arribar la teva proposta al Banc d'idees creatives, al correu electrònic segurahm@martorelles.cat o bé contacta al telèfon 673 447 680 de Dilluns a dissabte de 9 a 14 h.