L'Ajuntament de Martorelles neteja l'entorn de Can Camp

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 00:00
  • La voluntat és que aquesta neteja es realitzi a tot l'espai fins arribar al safareig i la font. 

L'Ajuntament de Martorelles ha realitzat una neteja forestal a l'entorn de l'espai de Can Camp. Concretament, uns 12.000 m2 a l'entrada del camí de Can Camp des de la part posterior del bloc d'habitatges del carrer de l'Alzinar i la zona boscosa que queda entre aquesta i els horts.

La voluntat del govern municipal és que aquesta neteja forestal s'allargui tot el camí fins al safareig i la font de Can Camp i, posteriorment, es programin diferents accions de neteja de l'espai com per exemple les jornades mediambientals "Let's clean up" de l'Ajuntament. 

Un cop estigui desbrossat i net, la idea és mantenir aquest espai per al gaudi de la ciutadania i per a algunes activitats municipals: "Enguany s'ha fet una inversió elevada per com es trobava l'espai. El cost del seu manteniment serà molt més baix" explica l'alcalde Marc Candela que recorda que "volem recuperar aquest pulmó verd i social de Martorelles”.

El cost de l'actuació ha estat de 6.200 euros (IVA inclòs) i ha anat a càrrec de l'empresa Treballs Forestals Presegue SL.

 

 

 

Darrera actualització: 28.09.2022 | 08:50

Imatges