L’ajuntament millorarà l’accès dels vianants al polígon industrial des del nucli urbà

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 00:00
  • Amb la construcció de voreres al voltant de la rotonda de Can Puig, dos passos de vianants i una rampa que baixi al carrer de la Carrerada.

El Ple de l’Ajuntament de Martorelles, celebrat el passat 21 de setembre, va aprovar una modificació de crèdit modalitat crèdit extraordinari i suplement de crèdit amb els vots a favor de l’equip de govern (ERC), el PSC-MAPM i UxM; i l’abstenció de Martorelles En Comú Podem.

Aquesta modificació es fa per a posar en marxa diferents obres al municipi. Una d’elles és la urbanització de la rotonda de Can Puig per tal que la ciutadania de Martorelles pugui anar caminant al polígon. “No només per treballar, sinó per caminar, per oci, o per travessar per anar a Mollet, feia falta donar seguretat a la zona”, explica l’alcalde Marc Candela.

El projecte, encara per licitar, preveu la construcció d’una vorera que continui amb la del carrer de Can Puig (fotografia) fins a la rotonda de Can Puig. Dos passos de vianants, un en aquest mateix carrer i l’altre a la carretera BV-5001 (carretera de la Roca); i també una rampa a la part inferior per poder baixar i situar-te al carrer Carrerada del polígon: “Des del nucli urbà al polígon no hi ha cap pas adaptat, accessible ni segur” apunta Candela.

El cost aproximat de l’obra és de 250.000 euros i la Diputació de Barcelona es farà càrrec del 40%. Un cop licitades les obres, l’ajuntament preveu començar-les entre la primavera i l’estiu de 2021.

Passera de Can Sunyer

Un altre dels projectes que permet la modificació de crèdit aprovada al ple és la construcció de la passera de Can Sunyer. Aquesta es prolongarà des de la rampa que baixa del carrer del Comerç cap el pipican del carrer de la Timba i passarà per sobre la riera: “Volem que sigui una passera adaptada, accessible i il·luminada sobretot per l’època de la tardor i l’hivern que es fa de nit aviat” apuntava el batlle.

 

Darrera actualització: 08.10.2020 | 12:47

Imatges

La nova passera travessarà la riera prolongant-se des de la rampa que baixa al pipican