En marxa el programa Singulars per donar formació i feina a joves del Vallès Oriental

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 00:00
  • Adreçat a joves entre 16 i 29 anys, susceptibles d’estar inscrits o d’inscriure’s al fitxer de Garantia Juvenil.

El passat 15 de setembre començava el programa Singulars ,a Les Franqueses del Vallès i Granollers per joves entre 16 i 29 anys, susceptibles d’estar inscrits o d’inscriure’s al fitxer de Garantia Juvenil. 

L’objectiu del Programa és apoderar als i les joves participants amb diferents accions distribuïdes en tres Fases:

A la Fase I es realitza un treball d’autoconeixement  i coneixement del mercat laboral, llocs, sectors i tendències que permetrà definir un objectiu professional orientador i objectius parcials a desenvolupar durant la Fase II.

En aquesta Fase II es treballa l’increment competencial i el feedback a partir de visites a empreses, realització de pràctiques, col•laboracions amb entitats de caire social, formació tècnico-professional centrada en l’àmbit de Logística (formació a mida de SAP, Carretons, Anglès, etcc) i Comerç (CP d'atenció al client), mitjançant una formació en competències transversals.

La Fase III s’orienta a la inserció laboral en l’àmbit dels interessos de cada jove i/o l’acompanyament pel retorn als estudis.

Dades del Programa

  • Horari:  Variable, segons calendari, en sessions grupals i individuals.
  • Inici: des del 15 de setembre de 2020
  • Lloc: Can Font (C.Passeig de Pedraforca, 22 Les Franqueses del Vallès) Primera Sessió de contacte
  • Horari:  el programa es realitza en horari de matí i/o tarda en sessions pactades i implica un acompanyament i tutorització en la realització del full de ruta personal fins el 31 de juliol de 2021.
  • Els/les participants del curs que el finalitzin obtindran un certificat d’assistència i passaran a formar part de la Borsa de Treball pròpia. El procés de selecció consistirà en una entrevista personal per part d’un/a tècnic/a de la Fundació Universitària Martí l’Humà durant la sessió informativa.
     
Darrera actualització: 02.10.2020 | 10:38