L'Ajuntament de Martorelles mostra el seu condol per la mort d'Andreu Rabasa

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 10:00
  • Fill primogènit de Simeó Rabasa, ha mort aquest dilluns als 92 anys.

L'Ajuntament de Martorelles mostra el seu condol per la pèrdua de l'empresari martorellesenc Andreu Rabasa aquest dilluns 17 d'octubre de 2022 a l'edat de 92 anys. 

L'alcalde, Marc Candela, i tots els grups municipals del consistori volen fer arribar el seu condol a la família Rabasa en aquests moments difícils. 

Andreu Rabasa i Negre va néixer a Mollet del Vallès el 5 d'abril de 1930. Primogènit de Simeó Rabasa, fundador de Rabasa Derbi, va estudiar a l'Escola Industrial de Barcelona, i després enginyeria i direcció d'empreses a l'IESE.

Al 1976 va continuar la tasca iniciada pel seu pare al capdavant de l'emblemàtica fàbrica de ciclomotors i motocicletes que aquest 2022 celebra el centenari de la seva fundació. De fet, la darrera vegada que se l'ha pogut veure públicament va ser visitant l'exposició "100 anys de motos Derbi" que va acollir el Celler de Carrencà al setembre passat. 

L'any 1998 va rebre la Creu de Sant Jordi, i compta també amb la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de la Federación Española de Motociclismo, la Insígnia d'Or de la Federació Catalana de Motociclisme i la Clau de Barcelona.

Darrera actualització: 18.10.2022 | 13:37