Martorelles repartirà les mascaretes solidàries a tota la ciutadania

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 11:00

Les persones interessades hauran de recollir-les al pavelló d'esports de dilluns a divendres de les 09h a les 12h i dimarts de 16h a 18h presentant el seu DNI.

L'Ajuntament de Martorelles començarà a repartir mascaretes a tota la ciutadania a partir d'aquest dilluns 2 de juny. Fins ara, s'han repartit 2.600 unitats als domiclis de les persones majors de 65 anys i els menors de 14 anys i adults acompanyants. 

Aquest repartiment es farà de manera presencial, les persones interessades hauran de recollir-les al pavelló d'esports de dilluns a divendres de les 09h a les 12h i dimarts de 16h a 18h presentant el seu DNI. 

Totes les mascaretes han estat confeccionades per les 46 voluntàres i voluntaris de Martorelles amb la col•laboració de Tapissats Saborit, Robin Hat, Camfil España SA, Fainsa i esterilitzades per Corbion. 

Recordeu que no és una mascareta homologada, però es pot utilizar com a element complementari de protecció. Són mascareres reutilitzables i están esterilitzades. Es recomana després de cada ús rentar-les a 60 graus com a mesura de desinfecció.
 

Darrera actualització: 05.06.2020 | 09:24

Imatges

mascaretes per a totohom