Al servei dels ciudadans i ciutadanes

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 00:00

Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Març 2022

Aquesta comunicació amb els veïns i veïnes de Martorelles la fem en l’edició núm. 100 del Lledoner. Des d’aquest Grup municipal agraïm l’oportunitat de poder fer-ho en un mitjà en paper, Avui en dia la tencència que s’està imposant és la digital, i al nostre entendre ho està fent, d’una forma abrupta i no transitòria, sense tenir en compte les limitacions tècniques i personals de la ciutadania.

Aquest Grup municipal ja va fer públicament una pregunta en el Ple del nostra municipi. La nostra preocupació pel tancament d’oficines i la perduda d’atenció directa als clients, per part dels bancs. Preocupació que ha esdevingut generalitzada i ha fet que el Govern de l’Estat s’hagi implicat enfront de les entitats.

Però no sols ens preocupa en aquest tema la implantació digital, sinó en tots els àmbits, i creiem que els serveis municipals han d’implicar-se a no augmentar la bretxa digital i facilitar als ciutadans realitzar els seus tràmits, perquè el funcionament i qualitat d’aquestes eines també el dificulten.

Des d’aquest grup municipal PSC-MAM  creiem que el municipalisme ha d’estar al sevei dels ciutadans i això és el contacte directe amb ells, amb una atenció personal i directa. 

Darrera actualització: 02.03.2022 | 09:15