El que ens mereixem

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 00:00
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Juliol 2022

Sempre parlem de la festa Major una vegada passada, on valorem, la participació, la implicació, la diversitat d’activitats.

El nostre grup vol en aquest article demanar intencions i desitjos de cara a la  nostra pròxima festa major.

Aquest estiu totes les activitats, inclosa la festa major, ens portaran, no sols una normalitat en celebrar-les (la Covid-19 ja és una malaltia més), sinó aquesta ànsia de gaudir-les de gom a gom que guardàvem després de dos anys amb restriccions. 
Creiem que s’hauria de reprendre i tenir en compte aquella petició que des del nostre grup es va proposar a  “El Lledoner núm. 94”, quan esperàvem que les programacions haurien de cobrir les expectatives de tots els veïns i veïnes, de totes les edats i gustos.

Per a les institucions no hauria de ser important el gust de qui les dirigeix, sinó dels que n’han de gaudir. I no perquè les vestim de processos participatius.acaben satisfent les expectatives dels nostres veïns i veïnes.

I ara que encarem l’últim any abans de la renovació dels governs municipals, el nostre grup treballa en un nou projecte per a Martorelles. Ja hem anat desgranant alguns dels aspectes d’aquest projecte en articles anteriors que ara es concretaran en un projecte integral que voldria abraçar una manera diferent de fer les coses.

Amb una mirada també diferent del nostre municipi. Amb una mirada que pensem que ens mereixem.

Feliç estiu i gaudir

Darrera actualització: 08.07.2022 | 08:57