Precisions imprevistes!

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 00:00

Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Gener 2022

Benvolgudes veïnes i veïns de Martorelles:

Continuem en la mateixa línia, que nosaltres vam advertir que era una certa flaira de deixadesa ja esmentada en el nostre anterior escrit pel Lledoner. Ens agradaria sentir que els projectes que es comencen també, s’acaben. Enguany està projectat iniciar la remodelació del Barri antic, i això ens planteja diverses qüestions:

Quin serà el seu cost definitiu després d’anunciar fa més d’un any que el cost seria a preu fet (avall o amunt) d’uns 500.000 €? Per què sembla que el cost real actual rondarà gairebé l’1.000.000 de €. que ve a ser gairebé el doble.

Dins d’aquest projecte s’inclourà el Carrer Aurora? Si no és així per què?

Serà com altres projectes que estan a mig fer?

Voldríem veure que realment les coses avancen en la línia de transformar realment els nostres barris i municipi en el seu conjunt, però també ens agradaria tenir la certitud que sabem que ens costarà.

Això sense comptar l’augment del 20% del pressupost inicial...Veurem la Vinya inaugurada abans de les eleccions del 2023?

Nosaltres seguirem fent una oposició activa, davant d’una majoria absoluta que es creu que pot fer i desfer sense pensar en el veinat de Martorelles.

Darrera actualització: 08.02.2022 | 09:12