Sensacions o realitat?

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

PSC-MAPM - Novembre 2021

Benvolguts veïns i veïnes de Martorelles. En aquesta oportunitat que el Lledoner ens dona, volem incidir en l’aspecte de que últimament estem detectant com una flaira de deixadesa en la gestió del nostre municipi. 

Voldríem posar com a exemple els consecutius talls de llum que s’han produït al barri de Carrencà (7 en total), i que sembla ser que ha estat per la gestió que se’n fa des de la nova empresa que ha guanyat l’última licitació. 

Un altre exemple és el problema del soterrament de certs elements al barri de Can Sunyer, que encara i després de tres anys que fa que es van acabar les obres i es va tancar la subvenció de la “Llei de barris”, han quedat inconcluses algunes de les finalitzacions de les obres. 

No volem fer demagògia barata amb aquests temes. Sabem que a vegades certes qüestions no depenen tant del nostre ajuntament com de les empreses encarregades de dur a terme els projectes. Però al menys voldríem veure que s’hi està a sobre i que aquests problemes no s’eternitzen, o queden sense solució definitiva.

Són dos petits exemples. No deixa de moment de ser una sensació.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 11:12