Ghita Bahim frega el podi al 74è Cros Internacional d’Elgoibar

Dimarts, 24 de gener de 2017 a les 00:00
L'atleta de Martorelles va finalitzar en quarta posició amb un temps de 7 minuts i 44 segons.

L’atleta martorellesenca del Club Atlètic Mollet, Ghita Bahim, va fregar el podi en el 74è Cros Internacional Juan Muguerza celebrat el passat diumenge 22 de gener a Elgoibar, el País Basc.

Bahim, que va competir formant part de la selecció catalana, va finalitzar en quarta posició en categoria cadet després de recórrer els 2.052 metres de la prova en 7 minuts i 44 segons. Només a 15 i 21 segons de la tercera i segona classificades, també catalanes, Marina Martínez (07:23) i Bethlehem Manzano (07:29) respectivament. L’atleta Angela Viciosa, de l’Atletaria Isaac Viciosa, es va endur la prova amb un temps de 06:57 .

El proper campionat on competirà Bahim tindrà lloc el 12 de febrer amb el campionat de Catalunya individual i de clubs, on el CA Mollet presentarà els equips cadet masculí i femení i juvenil femení amb l’objectiu de classificar-se per a l’estatal.