Martín Parejo es queda a les portes de l'Europeu en el primer intent

Dimarts, 25 de març de 2014 a les 00:00
Martín Parejo es queda a les portes de l'Europeu en el primer intent

El vent li impedeix proclamar un nou rècord d’Espanya i classificar-se pel Campionat d’Europa de Gal·les

El cap de setmana del 22 i 23 de març la localitat alacantina d’Alfàs del Pi va acollir el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques d’atletisme per a cecs en el qual va competir l’atleta de Martorelles Martín Parejo.

El martorellesenc no va aconseguir la marca mínima a les proves de salt de llargada i 100 metres llisos per classificar-se per l’Europeu del mes d’agost a Gal·les. En salt, Parejo va igualar la seva millor marca de l’any amb 5,73 metres, a només 2 centímetres del tall per l’Europeu; i als 100 metres llisos es va quedar fora de la mínima classificatòria per culpa del vent. Parejo va guanyar la cursa amb un temps de 11,60 segons que, si no fos per la penalització del vent (2,1 m/s), hagués estat un nou rècord d’Espanya i li hagués donat el passaport pel Campionat d’Europa.

L’atleta de Martorelles encara té una segona oportunitat el proper 24 de maig al Meeting de L’Hospitalet: “Em trobo bé, jo i el Tim tornem d’Alacant amb molt bones sensacions” assegura Parejo. Ara, a seguir entrenant i preparant la propera cita per assolir els objectius establerts a principis de temporada. 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10