Martorelles presenta la Festa Major 2013

Dilluns, 22 de juliol de 2013 a les 00:00
Nota de premsa 22/07/2013 Martorelles presenta la Festa Major 2013


Amb la presentació de la imatge d’enguany, Martorelles presenta una Festa Major on la gratuïtat de les 48 activitats i la participació directa en el seu disseny d’una comissió ciutadana són els trets més característics

El passat dilluns 22 de juliol, Martorelles va presentar la seva Festa Major. La imatge d’aquesta edició està dedicada al patrimoni local i el lema és “Sóc de Martorelles, Sóc la Festa!” dissenyat per Maribel Pez de l’estudi de comunicació molletà Mires. Una Festa Major que ha aconseguit rebaixar encara més el pressupost destinat, un 12% respecte a l’anterior edició, amb una despesa de vora 62.000€.

La Festa Major es realitzarà els dies 6, 7, 8, i 9 de setembre, a banda dels actes vinculats a la Diada Nacional de Catalunya del 11 de setembre.

Martorelles continua apostant per una Festa Major heterogènia que pretén donar cabuda a tot tipus de públic, gustos i edats. Pel que continuarem trobant les activitats infantils a la Plaça El·líptica del Parc de Can Sunyer, el vermut D.O. a càrrec de l’Escola Orfeònica del dissabte, les Colles Joves de Festa Major, la 3a edició de la baixada de carretons, les ballades de gitanes, el correfoc...

A aquesta edició s’incorpora, per un motiu de calendari i dins els actes previstos, l’aplec d’estiu de la Joventut Sardanista, que es farà el dissabte 7 de setembre al pavelló municipal.

Destaquem els següents espectacles: el monòleg d’en Peyu, conegut humorista català, amb l’espectacle “Jo tinc un amic” a l’Envelat el dissabte, l’actuació del mag Selvin del dilluns o de l'Orquestra Gira-sol el diumenge també a l’Envelat. L’espectacle infantil d’en Pep Callau i els Pepsi colen. Les actuacions del grup madrileny “Mamá Ladilla” divendres, i de “La Banda del Coche Rojo” i dels “Barranquillos” el dissabte a l’Espai Jove del carrer Molí. Així com el canvi d’ubicació de l’actuació de l’Orquestra Selvatana, a la Plaça El•líptica l'11 de setembre.

48 activitats que han estat  consensuades per una comissió ciutadana que s’ha gestat des del Consell de Cultura amb la participació del propi Ajuntament, formada per:

•    Joan Puig, President del Consell de Cultura de Martorelles i representant de la Taula de Patrimoni
•    Ángel Méndez, representant Taula d’Arts
•    Marcos Hidalgo, representant de les Colles de Martorelles
•    Gerard del Caño, representant de la Taula de Joves
•    Estefanía Márquez, representant de la Taula de Cultura Popular i Tradicional
•    Adrià Martínez, representant de la Taula de Cultura Popular i Tradicional
•    Marc Candela, Regidor de Cultura i Joventut

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:09