Serveis Socials canvia la seva ubicació

Dimecres, 30 d'octubre de 2013 a les 00:00
Serveis Socials canvia la seva ubicació

 

A primers de novembre, l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Martorelles es traslladarà a la nova seu, ubicada a l’avinguda d’en Piera, número 70, local 1 (cantonada amb el carrer de Colom), deixant l’actual ubicació al carrer Església, número 1.

El motiu del trasllat és que l’actual local de lloguer requereix, segons informes tècnics, una inversió de prop de 60.000€ per adequar l’accessibilitat i les instal·lacions, de les quals havíem rebut queixes dels mateixos treballadors i de molts usuaris i usuàries. Tenint en compte aquest cost, l’Ajuntament de Martorelles va cercar un nou local que no requerís gaires inversions. 

Aquest nou local, antiga oficina de la immobiliària León i d’uns 170 m2, disposa d’unes instal·lacions més modernes i només requerirà una inversió d’uns 6.000€ per a la seva adaptació. Així mateix, el preu de lloguer de les noves oficines és més baix. En principi, el lloguer del local es fa per dos anys, ja que l’Ajuntament vol unificar els seus serveis en locals propis.

En uns moments complicats com els actuals, l’Ajuntament creu oportú dotar de millors instal·lacions, equipament i recursos a Serveis Socials per atendre correctament als veïns i veïnes que els necessitin.

Us preguem que disculpeu les molèsties que aquest canvi us pugui causar durant la primera quinzena de novembre.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:09