L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en el concurs "Descobreix el poble" a través de les Rutes de Martorelles

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 00:00

A la Festa Major se sortejaran dos àpats per a dues persones en un establiment del municipi. 

L'Ajuntament de Martorelles ha convocat un concurs a les xarxes socials aprofitant la publicació al web municipal de les Rutes de Martorelles. Un espai que es va posar en marxa el passat mes de maig amb diferents itineraris, narturals i patrimonials, per fer a peu al municipi. 

Per tal de fomentar la participació de la ciutadania en aquesta iniciativa, l'Ajuintament ha convocat el concurs "Descobreix el poble" i sortejarà dos àpats per a dues persones en un d'aquests bars o restaurants del municipi: Caballero, El Joglar, La Giralda, Malaka, Martucity o Paradis. 

Per a concursar-hi caldrà inscriure's en el formulari web del concurs, sortir a passejar o fer esport i trobar mínim cinc punts dels que et proposen les rutes per a fotografiar-los i crear una publicació amb les imatges al teu perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram amb l'etiqueta #RutesMartorelles

La participació al sorteig serà vigent fins el proper 31 d'agost i la celebració d'aquest serà durant la Festa Major 2020. 

A Rutes de Martorelles trobareu recorreguts per conèixer la petjada modernista i noucentista al municipi,  les seves masies i els monuments i escultures a l’espai públic. També traçats naturals per conèixer la riera i el riu, les vinyes i el bosc o la ruta monogràfica de l’aigua que visita, entre d’altres, el Molí de Lloberons. 

Darrera actualització: 17.06.2020 | 09:36