Afectació de les entitats esportives per les mesures de restricció contra la Covid-19

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 00:00
  • Tancament de totes les instal·lacions, ajornament de la competició i suspensió de les extraescolars. 

La Generalitat de Catalunya ha establert noves mesures orientades a contenir la propagació de la covid-19, les quals són efectives des del 30 d’octubre de 2020, i romandran vigents durant 15 dies. Les mesures adoptades afecten directament al sector esportiu, i comporten les següents restriccions:

  • Tancament de totes les instal·lacions esportives.
  • Ajornament de totes les competicions esportives previstes durant aquest període, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional.
  • Suspensió de les activitats extraescolars de caràcter esportiu fora del centre educatiu. 
  • L’activitat esportiva individual a l’aire lliure està permesa des de les 6.00h a les 22.00h. Durant el cap de setmana (entre les 6.00h del divendres i les 6.00h del dilluns), malgrat el confinament decretat al municipi, es permet la realització d’activitats esportives individuals a l’aire lliure entre municipis limítrofs.

Una de les entitats esportives del poble, la UE Bàsquet Martorelles, malgrat considerar-se servei essencial i haver aconseguit crear un entorn sanitàriament segur, troba “raonable” la decisió: “Qualsevol ajuda és benvinguda per superar aquesta situació. Ara bé, creiem que s’ha de tenir present que el món de l’esport havia fet un esforç molt gran per estar a l’alçada i ho vam aconseguir: en l’àmbit català, l’esport representava un percentatge molt baix de contagis” apunta el seu president, Albert Nogueres. 

El club continuarà tenint contacte amb els seus jugadors i jugadores durant les setmanes que durin le srestriccions: “En els propers dies, intentarem, sobretot amb els equips més petits, mantenir el contacte amb activitats online com ja vam fer als mesos de març i abril”.

Darrera actualització: 09.11.2020 | 13:40