Anna Nogueres assumeix l’alcaldia accidental durant el permís de paternitat de l’alcalde Marc Candela

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 00:00
  • La primera tinent d'alcalde es quedarà també amb la regidoria d'Educació i infància durant aquest període; i les d'Espais Públics i Eficiència energètica les assumirà el regidor Gerard del Caño.

L'alcalde de Martorelles Marc Candela, en virtut del Reial Decret-llei 6/2019, d'1 de març que atorga als pares 16 setmanes de permís per paternitat, farà ús al 100% d’aquest permís fins a finals de juny que es reincorporarà a mitja jornada, fins que esgoti les setmanes que disposa el mateix permís.

Durant el temps que Candela gaudeixi del permís al 100% la primera tinent d’alcalde Anna Nogueres assumirà l’alcaldia accidental, així com la regidoria d’Educació i infància. Al mateix temps, el regidor Gerard Del Caño assumirà les regidories d’Espais Públics i Eficiència Energètica que gestiona el batlle.

Durant aquest període, i en virtut del que disposa el Reglament Orgànic Municipal (ROM), Candela podrà assistir amb veu i vot, així com presidir el Plenari municipal i la Junta de Govern Local. Un cop l’alcalde es reincorpori al 50%, tornarà a assumir les regidories i tasques que li són pròpies.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 07:44