"Aquest Nadal, compra a Martorelles", campanya de promoció del comerç local

Dilluns, 12 de desembre de 2022
  • L'Associació de Comerç i Serveis organitzarà un sorteig a la Fira de Nadal per a totes les compres superiors a 20€ entre el 7 i el 17 de desembre. 

"Aquest Nadal, compra a Martorelles". Aquest és l'eslògan de la campanya de promoció del comerç local i de proximitat que ha impulsat l'Ajuntament de Martorelles. 

La imatge d'aquesta campanya és la mateixa que l'ajuntament ha dissenyat per les banderoles, cartells i llibrets de les activitats de Nadal però amb el missatge "Aquest Nadal, compra a Martorelles". El cartell s'ha obsequiat a tots els comerciants del municipi perquè el col·loquin a les seves botigues durant les festes de Nadal. Aquesta imatge s'ha publicat també a les pantalles de cartelleria digital dels equipaments, a les xarxes socials i a mitjans de premsa escrita. 

Aprofitant aquesta campanya, l'Associació de Comerç i Serveis de Martorelles, ha impulsat una iniciativa sota el nom de "Comprar a Martorelles té premi" amb la qual la ciutadania podrà participar en un sorteig el proper 17 de desembre a la parada de l'entitat a la Fira de Nadal. Per fer-ho, caldrà guardar tots els tiquets de compra superiors a 20€ dels diferents comerços associats entre els dies 7 i 17 de desembre.

L'ajuntament convida la ciutadania a fer les seves compres de Nadal als comerços del municipi, on ben segur trobarà tot allò que pugui ser del seu interès amb el tracte professional dels i les comerciants.

Tercera edició de la Guia de comerç

Aquest mes de desembre, amb el Butlletí Municipal, el Lledoner, es reparteix també la Guia de Comerç. Aquesta és la tercera edició d'aquesta publicació que vol apropar els comerços locals a la ciutadania: "Per a nosaltres és molt important tenir un comerç local fort i aquesta guia és una mostra més de la ferma aposta que fa el consistori en aquest sentit", declara el regidor de Comerç, Roger Parera. 

 

Darrera actualització: 12.12.2022 | 09:57