Bona valoració de les activitats de Nadal a Martorelles

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 00:00
  • Tot i la situació s’han pogut celebrar totes les activitats programades amb normalitat. 

L’Ajuntament de Martorelles ha organitzat diferents activitats en aquest Nadal com són els tallers, tastos i la Fira de Nadal. Però les tres grans activitats han estat el Parc de Nadal, la Fabriqueta de les Joguines i el Campament Reial que han transcorregut amb normalitat. Per a totes tres calia reserva prèvia al web martorelles.cat/entrades. 

Pel Parc de Nadal, al pavelló d’esports, van passar unes 600 persones entre els dies 27, 28 i 29 de desembre. Pel que fa la Fabriqueta de les Joguines ubicada al Celler de Carrencà, entre els dies 1, 2, 3 i 4 de gener 1.300 persones van conéixer en Sebastià i la Patgessa Murtra. I al Campament Reial del dia 5 de gener va comptar amb l’assistència de 1.400 persones durant tota la tarda. 

Ses Majestats van ser rebut per l’alcalde a l’Ajuntament i després van sortir a recórrer la majoria de carrers del poble abans d’arribar al Campament ubicat a Carrencà.

Per la regidora de Cultura, Mònica Garcia, poder realitzar totes les activitats programades ha estat un èxit: “Estem molt contents perquè malgrat la situació i les baixes d’última hora s’han pogut realitzar totes les activitats amb els controls corresponents i sense incidències destacades i amb normalitat” apunta Garcia.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 08:30