Carrencà viu la festa grossa del centenari Rabasa Derbi

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 00:00
  • La sortida de motos Derbi al Circuit de Catalunya, la presentació del podcast del centenari i la ràdio en directe d’El suplement van fer gaudir els participants.  

El passat 2 de juliol Martorelles va viure una jornada històrica amb un dels plats forts del Centenari de Rabasa Derbi. 

A primera hora del matí, una seixantena de motos Derbi, amb alguna convidada especial, va sortir de la Masia de Carrencà en direcció al Circuit de Barcelona-Catalunya. Durant el recorregut, la comitiva va passar per l’antic circuit de proves de Derbi al polígon martorellesenc. Els i les participants, la majoria en models Variant i Antorcha, van gaudir d’una volta d’honor al Circuit abans que se celebressin les 24 hores de motociclisme de Catalunya. 

Mentrestant, a Carrencà, a dos quarts d’onze arribava el presentador d’El suplement de Catalunya Ràdio, Roger Escapa, al set que el matinal dels caps de setmana tenia instal·lat a l’Era. Escapa va entrevistar els representants dels dos cellers DO Alella, Can Roda i Can Matons, a l’espai gastronòmic del programa. 

El suplement també va presentar el podcast del centenari, “La victòria de Derbi” amb la participació del periodista de  La Mira, Francesc Canosa. Aquest podcast, impulsat per l’Ajuntament de Martorelles, és un projecte de La Mira produït per La coctelera music. El podcast es pot escoltar a www.martorelles.cat/lavictoriaderbi

De les 12 a les 13h El suplement va dedicar l’hora especial del centenari amb entrevistes als participants de la sortida, a l’alcalde Marc Candela i als nets de Simeó Rabasa, i fills d’Andreu Rabasa, Marta, Santi i Andreu Rabasa. Aquests van poder parlar amb el periodista especialitzat en motor de TV3 Josep Lluís Merlos. 

Un altre net del fundador, Albert Adami, va col·laborar en aquest acte amb el sorteig d’una bicicleta especial centenari gentilesa de la seva empresa Rabasa Cycle. Escapa també va parlar amb  Adami de com va continuar la seva mare la branca empresarial dedicada a les bicicletes. 

Durant aquesta hora especial, el programa va comptar amb missatges de pilots com Àlex Crivillé, Marc Márquez, Pol Espargaró i Emili Alzamora, tots ells campions amb la mítica marca martorellesenca. 

Darrera actualització: 08.07.2022 | 08:27