Continua la campanya de poda de l'arbrat a Martorelles

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 11:00
  • Els treballs està previst que durin fins a finals d'aquesta setmana i l’Ajuntament fa una crida a seguir respectant al màxim les restriccions d’aparcament.

Des de principis de novembre està en marxa la campanya de poda de l’arbrat a Martorelles. Les brigades de jardineria de l’ajuntament, amb el suport del personal de l’empresa L’Espígol de Sant Quirze del Vallès, estan realitzant la poda dels arbres dels carrers del municipi. 

Aquest dilluns 14 de desembre els operaris han podat les moreres del carrer de l’Horta i demà està previst que passin pel carrer de Can Puig. Mentre un equip tala les branques dels arbres amb l’ajuda d’un elevador, l’altre s’encarrega de recollir i triturar els residus generats.

Està previst que els treballs durin fins a finals d’aquesta setmana si les condicions meteorològiques ho permeten, mentrestant, l’Ajuntament fa una crida a respectar al màxim les restriccions a les zones d’aparcament degudament indicades per així poder fer més àgils els treballs de poda. Des de l’Ajuntament, disculpem les molèsties que durant aquests dies puguin provocar aquestes afectacions de trànsit a la ciutadania. 

Els residus generats per aquesta poda, tots vegetals, són triturats in situ i la valorització dels mateixos es farà transformant-los en compost. 

Els carrers afectats per l’actuació són: carrer de l’Horta, de Can Puig, de Catalunya, de Montnegre, de les Escoles i de la Costa. 

Darrera actualització: 14.12.2020 | 13:38

Imatges

Un operari podant les branques de les moreres del carrer de l'Horta Poda de les moreres del carrer de l'Horta